Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

Támogatás

Támogatás

A Gödöllői Királyi Kastély nem csak nevében királyi; pompás épület, gyönyörű kiállítás, fantasztikus koncertek, emlékezetes rendezvények helyszíne. Csak a „kincstár” hiányzik a palotából…


Bár a Közép-Magyarországi Régió egyik kiemelkedő látványossága a Kastély, programjai, koncertjei és kiállításai évente 200-250 ezer látogatót vonzanak (állandó kiállításunkat 1996 óta több mint 2,5 millióan látták), esküvők, gálavacsorák, céges rendezvények díszlete (3000-nél több rendezvénynek voltunk otthona), a világon szinte mindenütt hallottak róla (a világ 4 legszebb tematikus útjának, a Sisi-útnak célállomása, az Európai Királyi Rezidenciák Szövetségének tagja, a magyar EU elnökség rendezvényeinek kiemelt helyszíne), ugyanazokkal a problémákkal küszködünk, mint a legtöbb kulturális intézmény. Ez pedig a források hiánya. Ennek megoldásában kérjük segítségét!

Mert tudjuk, hogy egy csoda van a kezünkben! Legyen részese ennek, juttassunk csodát együtt az emberek életébe!


Klasszikus támogatás:

A Gödöllői Királyi Kastély közhasznú nonprofit kft kiemelten közhasznú szervezet. A nekünk juttatott támogatás 150 %-a leírható a társasági adóalapból! Így Ön is jól jár, a Kastély és a látogatóink is! (a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. Törvény 7.§ (5) b.)


Marketing típusú támogatás:

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem minden cégnek előnyös a klasszikus támogatási forma. Ennek megfelelően különböző marketing és bérleti konstrukciókat, megállapodásokat dolgoztunk ki, melynek során tehát a Kastély a megállapodásban rögzített tevékenységért számlát bocsájt ki.

Példaként:
Koncert, vagy kiállítás marketing támogatása
Egy adott koncert, vagy kiállítás valamennyi nyomtatásban megjelenő hirdetésén az egyeztetett formában és méretben megjelenítjük cégét. Plakátokon, szórólapokon, újsághirdetésekben, óriásplakáton, járműreklámon…
Így cégét koncerttel, kiállítással, mecénáskodással, azaz csupa pozitív érzéssel kötik össze, ráadásul lényegesen olcsóbban juthat hozzá hirdetési felületekhez.


Egy rendezvény támogatása:

Ha fontos Önnek, hogy az átlagosnál jobb anyagi körülményekkel rendelkező, illetve széles érdeklődésű emberekkel személyesen vegye fel a kapcsolatot (potenciális ügyfelek), akkor Önnek a mi látogatóinkkal kell találkoznia! Családi nap típusú rendezvényeinken akár napi 6-8.000 vendég is megfordul. Cége kitelepülése esetén – egy kis tombola, ajándék esetleg gyerekfoglalkoztató – szinte biztos az ügyfélszerzés. A kitelepülés terület-bérleti díja pedig költségként elszámolható.

Szívesen fogadjuk és hasznosan használjuk fel a személyi jövedelemadó 1%-nak felajánlását is!
Kérjük, cége dolgozóinak juttassa el adószámunkat: 18665161-2-13


Rendezvények királyi környezetben:

Konferencia, céges családi nap, tréning, projekt záró vacsora … Szebb helyet keresve se talál. Ha pedig partnereinek fontos a repülőtér gyors elérése, a Kastély az ideális helyszín!


Szállás, transzfer, programok … Mi mindenben segítünk!


Rendezvénytermeink

Díszterem


A kastély reprezentatív nagyterme. Fala márványborítású, mennyezetét virágos-indás, aranyozott stukkók díszítik. A terem pompája kiváló lehetőséget nyújt ünnepi rendezvények, gálavacsorák, koncertek lebonyolítására. Befogadóképessége: széksorosan 230 fő, ültetett gálavacsora 120 fő

Barokk terem


A boltíves, festett falú terem stílusos berendezése, az étkezéseken használt elegáns szerviz, királyi környezetbe varázsolja az ebédelni és vacsorázni vágyó csoportokat, illetve a különleges hangulatú rendezvényt szervező társaságokat. Az étkezés élményét zenei programokkal tehetik gazdagabbá: barokk zene, operett műsor, énekes és hangszeres szólisták.

Sisi Szalon


Erzsébet királyné földszinti szalonja három helységből áll. Csoportos étkezések esetén a Barokk terem különtermeiként is működhetnek. Összbefogadóképességük 90 fő. A termeket konzolasztalok, tükrök és kristálycsillárok, valamint különleges mennyezeti stukkók díszítik. Fogadások, tréningek, exkluzív családi események lebonyolítására is alkalmas.

Díszudvar


A kastély főszárnyai által határolt ünnepélyes hangulatú belső udvar, rálátással a 26 hektáros kastélyparkra. Szabadtéri rendezvények, koncertek kivalló helyszíne. Befogadóképessége: koncert, állófogadás esetén 1000 fő, ültetett fogadás esetén 600 fő.


Kastélypark


26 hektáros őspark, botanikai érdekességekkel. Erzsébet királyné kilovaglásainak helyszíne. Grillpartik, esküvői rendezvények, lovasbemutatók, hintózás, tűzijáték, stb. megrendezésére alkalmas. Több ezer fős kerti rendezvények helyszíne lehet.Barokk színház


Ez a kultúrtörténeti ritkaság nem csak kísérő programok ideális helyszíne, hanem konferenciák, vacsorák otthona is lehet. Széksorosan 130 fő, kerekasztalos gálavacsorák esetén 70 befogadóképességű.
És a legújabb csoda…
a Lovarda

A 2010 decemberében elkészült Lovarda különleges lehetőséget nyújt rendezvények számára. A 638 nm-es, oszlop nélküli, műemléki környezetben lévő terem Európában is ritkaságnak számít. A hozzá tartozó korábbi nyeregkamrával, az alatta található 2 darab egyenként 80 nm-es szekcióteremmel jól szeparálható egységet nyújt, mely a főépületből gyönyörű folyosókon keresztül, vagy a frissen revitalizált Schimmelhofon külön, exclusive bejáraton át is elérhető.


További információk, lehetőségek:
www.kiralyikastely.hu
titkarsag@kiralyikastely.hu
06-28-420-331

 


Nyomtatóbarát verzió:  Nyomtatóbarát verzió

Megosztás:  

European Royal Residences
Gödöllõ város
MNV
Sisi út
Emberi Erõforrás Minisztérium
Magyar Nemzeti Galéria
MT Zrt
SZIL-HÁZ
Új Széchenyi terv
Magyar Nemzeti Múzeum
Turisztikai Egyesület
Gödöllõi Régió Turisztikai Honlapja
MÁV Nosztalgia Kft.
Zeneakadémia