Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

I. Royal Cake

Országos, nemzetközi torta- és cukrász artisztikai verseny

I. Royal Cake

I. RoyalCake
Országos, nemzetközi torta- és cukrászati artisztika verseny
Felhívás és szabályzat
 

2019. november 9.
Gödöllői Királyi Kastély
2100 Gödöllő, Grassalkovich-Kastély 5852.hrsz.
 
A verseny fővédnökei:
Gödöllő Város Önkormányzata
Gödöllői Királyi Kastély
 
A verseny szervezői:
Cake World Hungary® Kft
Tortamissio Tortadekoráció
 
 

A verseny tematikája:
Évek óta tervezgettük, dédelgettük ezt az igazán exkluzív és egyedülálló verseny létrehozását. A verseny szervezése alatt nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy rendezvényünk, tisztelegjen Erzsébet királyné emléke előtt. Nemzetközi versenyt tervezünk, így hazánk tehetségei mellett a környező országokban élő cukrászok, hobbicukrászok is részt vehetnek a megmérettetésen. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon először mi rendezhetünk ilyen tematikájú versenyt, és úgy gondoljuk, hogy a legméltóbb helyszín erre a Gödöllői Királyi Kastély.
Versenyünkre olyan alkotásokat várunk amely a barokk, rokokó stílusjegyeivel készültek. Erre a korszakokkra jelemzőek a bonyolult indás minták, gazdag díszítési technikák, aranyozás, monumentalitás, így bátran szárnyalhat a képzeletünk! Gondoljunk csak a Gödöllői Királyi Kastély báltermére, vagy a Schönbrunni Kastélyra, képzeljük magunkat Sisi Magyar királyné helyébe. Mennyi ötlet és lehetőség! Az alkotásokat tehát olyan témában várjuk amiket Sisi, a barokkos stílusjegyek ihlették, legyen szó akár királyi esküvőkről, vagy koronázásról.


Versenyünkre bárki nevezhet aki szeret alkotni, legyen cukrász vagy lelkes amatőr hobbicukrász!

Nevezés, nevezési díj:
A nevezés, nevezési lapon és a nevezési díj megfizetésével történik. A nevezési lapot a megjelölt határidőig kérjük visszaküldeni az alábbi e-mail címre: cakeworldhungary@gmail.com.
Nevezési díj kategóriánként és nevezett alkotásonként: 12.000,- Forint, azaz tizenkettőezer forint.
Egy nevező több kategóriában, több alkotással is nevezhet.
A nevezés a nevezési díj befizetésével együtt válik érvényessé. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik meg legkésőbb a megadott nevezési határidőt követő három napon belül, a nevezése érvénytelen.
A nevezési díjakat a Cake World Hungary® Kft. UniCredit Bank: 10918001-00000083-70570008 számlaszámára kérjük a nevezéssel egy időben utalni. A megjegyzés rovatba kérjük, írják be a nevező nevét és az „I. RoyalCake Tortaverseny nevezési díja” szöveget. A nevezési díjról minden nevezőnek számlát állítunk ki, ezért kérjük, hogy a számlázási nevet és címet szíveskedjenek a nevezési lapon megadni.
Utólagos nevezéseket nem áll módunkban elfogadni, ezért kérjük, figyeljenek a megadott határidőkre. Helyszínen történő nevezésre nincs lehetőség!
A befizetett nevezési díjat/díjakat nem áll módunkban visszafizetni, akkor sem, ha a nevező nem tud részt venni a versenyen.
Nevezési határidő: 2019. szeptember 30.
A nevezés során megadott adatok kezelésére vonatkozóan a személyes adatok kezelésére vonatkozó adatkezelési szabályzat rendelkezései az irányadóak.
A versenymunkákat 2019. november 09-én reggel 7 órától lehet a kiállítás helyszínére bevinni, délelőtt 9 óráig kell a helyére kell tenni minden alkotást.
A nevezési határidő után minden versenyző sorszámot kap, amelyet e-mailben fogunk elküldeni. Az asztalokon ezeket a sorszámokat kell megkeresni és mellé elhelyezni a műveket. Az asztalokat megbontani az eredményhirdetés után lehetséges. Az eredményhirdetés időpontja: 17:00 óra.


Több információ: www.cakeworldhungary.hu/royal-cake.html

Jegyvásárlás: ITT vagy a kastély jegypénztárában!Nyomtatóbarát verzió:  Nyomtatóbarát verzió

Megosztás: